CQ-Index: meten van de ervaringen van uw cliënten

Wat vinden uw cliënten en patiënten van de zorg die u ze biedt? En hoe kunt u die uitslagen gebruiken om uw zorg te verbeteren?

Bureau De Bok voert metingen uit in de ouderen- en thuiszorg, Hulp in de Huishouding, de GGZ, de gehandicaptenzorg, de maatschappelijke opvang, de kraamzorg, openbare apotheken en apotheekhoudende huisartspraktijken en praktijken voor fysiotherapeuten en huisartspraktijken. Metingen worden via schriftelijke enquêtes, via interviews of online uitgevoerd. Wij zijn geaccrediteerd bij het Centrum Klantervaring Zorg (CKZ). Wij werken volgens de richtlijnen die horen bij de CQ-Index, zodat uw onderzoek het officiële CQ-stempel krijgt.

Maatwerk
Wij leveren in overleg met u maatwerk. Wij denken graag met u mee hoe wij zoveel mogelijk informatie kunnen verzamelen die het beste aansluit bij uw eigen kwaliteitssysteem en zorgproces.

Rapportages
Rapportages kunnen opgesteld worden naar uw wens. Van simpel en snel tot uitgebreide interne en externe vergelijkingen. Bureau De Bok kan meedenken over de beste manier voor uw instelling. Zie hiervoor ook: rapportage.

Getrainde interview(st)ers
Wij werken met een vaste pool van getrainde en ervaren interview(st)ers, die de interviews afnemen volgens de richtlijnen van het CKZ. De interview(st)ers zijn geselecteerd op hun ervaring in en affiniteit met zorg en zijn getraind om te interviewen in de gehandicaptenzorg, de ouderen- en thuiszorg, de maatschappelijke opvang en de GGZ. 

Organisatie
Bureau De Bok zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan de organisatie van de meting, zodat u meer tijd overhoudt voor waar het echt om gaat: het analyseren en gebruiken van de ervaringen van uw cliënten en patiënten voor uw zorgproces.  

Online meten is mogelijk via Bureau de Bok
Bureau De Bok kan online metingen uitvoeren. Wij maken daarvoor gebruik van onze samenwerking met Qualizorg, dé online-meter van Nederland! Kraamzorginstellingen, apothekers en huisartsen en al diegenen waarbij online meten of de norm of het gebruik is, kunnen bij ons terecht. 


Tariefstelling
Wij werken in heel Nederland en tegen een gunstige en concurrerende tariefstelling, waarbij variatie mogelijk is tussen een minimum- en een maximumpakket, tegen bijbehorende prijs. Wilt u meer informatie? Wij nodigen u uit onze veelgestelde vragen te bekijken. U kunt ook direct contact opnemen.


Veelgestelde vragen
/
Volg ons op Twitter