Dagopvang ouderenzorg

Ook bij uw cliënten Dagopvang kunnen wij ervaringen meten.

Wilt u weten wat uw clienten vinden van uw dienstverlening in de dagopvang, -verzorging, -verpleging en/of -behandeling? Wij kunnen ook deze ervaringen voor u in beeld brengen. 

We maken hierbij gebruik van onze eigen vragenlijst, ontwikkeld en uitgevoerd onder ISO:20252 (marktonderzoek).

De thema's
In de vragenlijst wordt ingegaan op thema's als informatievoorziening, afspraken, deskundigheid en professionaliteit en leefomgeving. Er is speciale aandacht voor onderwerpen die extra van belang zijn in de dagopvang voor ouderen, zoals activiteiten en vervoer. We vragen ook aan uw clienten wat zij zelf het belangrijkst vinden.

Maatwerk
Wij leveren in overleg met u maatwerk. Wij denken graag met u mee hoe wij zoveel mogelijk informatie kunnen verzamelen die het beste aansluit bij uw eigen manier van werken. De vragenlijst kan aangevuld worden met uw eigen thema's. De medewerkers van Bureau De Bok helpen u graag om de juiste vragen te stellen naar aanleiding van zaken waar uw instelling een antwoord op wil krijgen.

Rapportages
Rapportages kunnen opgesteld worden naar uw wens. Van simpel en snel tot uitgebreide interne en externe vergelijkingen. Bureau De Bok kan meedenken over de beste manier voor uw instelling. Zie hiervoor ook: rapportage.

Uitvoering
Onderzoeken kunnen uitgevoerd worden door middel van interviews of een schriftelijke procedure. Ook bij de vertegenwoordigers van PG-cliënten in de dagopvang kunnen wij onderzoek doen. 

Tariefstelling
Wij werken in heel Nederland en tegen een gunstige en concurrerende tariefstelling, waarbij variatie mogelijk is tussen een minimum- en een maximumpakket, tegen bijbehorende prijs. Wilt u meer informatie? Wij nodigen u uit onze veelgestelde vragen te bekijken. U kunt ook direct contact opnemen.


Veelgestelde vragen
/
Volg ons op Twitter