Rapportagemogelijkheden

Bureau De Bok kan uw rapportage op maat maken. Onze dienstverlening gaat van het geven van de basisresultaten tot het aanbrengen van uitgebreide vergelijkingen

Of het nu gaat om het vergelijken van verschillende locaties, afdelingen, klinieken of functies: Bureau De Bok kan uw resultaten inzichtelijk maken op alle wenselijke niveaus.

Maar wij kunnen u ook van dienst zijn bij het analyseren van uw resultaten: dan brengen wij verbetervoorstellen aan in de rapportages. De norm spreken we samen af.

We kunnen uw resultaten ook afzetten tegen de resulaten van andere instellingen waar we meten. Met deze spiegelinformatie krijgt u een beeld van uw prestaties ten opzichte van vergelijkbare instellingen in heel Nederland. 

Wilt u echter het liefste zelf met de resultaten aan de slag en bent u op zoek naar de meest 'basic' rapportage? Ook dat kunnen we u bieden. 

Onze opdrachtgevers zijn tevreden over de helderheid van de rapportages, die bruikbaar zijn door verschillende groepen in de instelling: van cliëntenraad tot Raad van Bestuur, allemaal kunnen zij de informatie uit de rapportages halen die zij nodig hebben.

Bij een offerte voor een onderzoek ontvangt u standaard een overzicht van onze meest gebruikte vormen van rapportage.
Wij horen echter altijd graag wanneer een instelling andere wensen heeft: dit geeft ons de mogelijkheid om samen te zoeken naar de beste rapportagevorm voor uw instelling!

/
Volg ons op Twitter