Uw totale meetagenda

Bureau De Bok kan u helpen al uw vragen rondom onderzoek te structureren: wij stellen graag uw meetagenda met u op.

In uw organisatie heeft u te maken met verschillende onderzoeksvragen. Een deel van die vragen kan misschien worden beantwoord door landelijk (verplicht) onderzoek, zoals met de CQ-index. Maar wellicht zijn er ook cliëntgroepen die hier 'buiten de boot' vallen. Hoe zorgt u ervoor dat u van al uw cliëntgroepen de ervaringen met uw zorg weet? Daarnaast meet u ook onder uw medewerkers, wellicht onder vrijwilligers en komt de familie en mantelzorger ook steeds meer in beeld. Hoe zorgt u er nu voor dat u alle resultaten op een plek inzichtelijk hebt?

En wat doet u als landelijk verplichte instrumenten niet meer verplicht zijn? Hoe zorgt u voor continuïteit? En hoe stelt u de juiste vragen op het juiste moment? 

Bureau De Bok kan u hierbij helpen. Wij stellen met instellingen 'meetagenda's' op: wat meet je wanneer op welk moment, en hoe doe je dat? Wij kunnen ondersteunen bij het maken van vragenlijsten en kunnen u helpen bij het uitvoeren van metingen, of deze metingen voor u uitvoeren. Wij kunnen hierbij een combinatie maken van verplicht onderzoek volgens richtlijnen en eigen onderzoek. Zodat u op elk moment de meting uit kan voeren die u de goede informatie oplevert om uw zorg en processen te verbeteren.

Wij maken uw resultaten inzichtelijk via onze monitor: Clientervaring.nl
Hiermee kunt u gemakkelijk uw resultaten inzien en is (online) onderzoek uitvoeren mogelijk.

Voor een demonstratie van de mogelijkheden kunt u onderstaand filmpje bekijken:


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Hester de Bok of ga naar Clientervaring om het formulier in te vullen.

Contactpersoon

Hester de Bok
Onderzoeksleider dataverzameling

Telefoon: 0517-390038
hester@bureaudebok.nl

/
Volg ons op Twitter