Qualizorg neemt onderzoeksactiviteiten Bureau De Bok over

Bureau de Bok is sinds 2006 actief als gecertificeerd meetbureau in de zorg en daar komt nu een einde aan

Per 1 augustus 2020 gaan wij ons primair richten op het uitvoeren van kwaliteitstrajecten in de zorg (het buiten accreditatie toetsen tegen ISO/HKZ-normen en het opzetten van kwaliteitsmanagementsystemen met behulp van de applicatie Qarebase) in de volgende branches: ouderen- en thuiszorg, openbare apotheken, apotheekhoudende huisartsen en huisartsenpraktijken.

Het meten van ervaringen van patiënten via de PREM-vragenlijsten dragen wij met vertrouwen over aan onze partner Qualizorg B.V uit Deventer. Een organisatie waar Bureau De Bok in de afgelopen 10 jaar met veel plezier intensief mee heeft samengewerkt.

Qualizorg is een deskundige en ervaren partij als het gaat om het meten en analyseren van kwaliteitsindicatoren binnen de gezondheidszorg. Als organisatie ontzorgen zij u graag op het gebied van het meten van patiëntervaringen via de PREM-vragenlijsten en rapportages die informatie en inzichten geven om waar nodig te verbeteren.

Terug naar overzicht

Twitternieuws

RT @KNMP: Barcodescanner https://t.co/wuOboBqSGL versimpelt digitale zoektocht naar medicijninformatie https://t.co/6WsWyrpCwt
22 nov 18 / 16:39
RT @GDnetwerk: Kom op 15-2-2017 naar de informatiebijeenkomst opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek, voor info zie: https://t.co/G
6 dec 16 / 14:23
Onze nieuwsbrief van november: goede #verpleeghuiszorg kan! https://t.co/SZpz4SVA6F #volkskrant #verpleeghuisdebat
21 nov 16 / 08:59
Alle tweets
/
Volg ons op Twitter