Uw partner in verbetering

Dienstverlening bij Bureau De Bok - Uw Partner in Kwaliteitsverbetering

Bij Bureau De Bok geloven we in achterlaten van een positieve impact op uw zorginstelling. Onze expertise en toewijding hebben geleid tot succesvolle samenwerkingen en prestaties waar we trots op zijn:

- Begeleiding naar een succesvolle HKZ-certificering in de ouderenmondzorg. Als eerste partij in Nederland hebben we dit certificaat behaald, waardoor we uw zorginstelling kunnen ondersteunen bij het voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in de ouderenzorg.

- Interne audits en kwaliteitsbegeleiding van meer dan 90 zelfstandige openbare apotheken in Nederland binnen de Stichting Kwaliteit Apotheken Nederland. We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van apotheken om de beste farmaceutische zorg te bieden.

- Begeleiding van een grote mondzorgketen (100+ praktijken) die als eerste keten in Nederland een multisite HKZ-certificaat Mondzorg heeft behaald. Dit toont onze expertise aan in het begeleiden van grootschalige zorgorganisaties naar kwaliteitsverbetering.

- Externe audits in de VV&T (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg) tegen ISO:9001. Wij helpen uw organisatie te voldoen aan kwaliteitsnormen en te streven naar voortdurende verbetering.