Over ons

Welkom bij Bureau De Bok, uw vertrouwde gids in de zorg! Sinds 1995, toen onze oprichter Maarten de Bok het bureau startte, zijn we toegewijd aan het ondersteunen van zorginstellingen in hun streven naar uitmuntendheid. In 2022 heeft hij het stokje overgedragen aan dochter Hester de Bok, die met dezelfde bevlogenheid ons bureau leidt.

Bij Bureau De Bok zijn we gespecialiseerd in auditing en kwaliteitsverbetering (ISO en HKZ) in diverse zorggebieden, waaronder openbare apotheken, ouderenzorg, (ouderen)mondzorg en ambulante zorg. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de sector, begrijpen we de uitdagingen waar zorginstellingen dagelijks voor staan.

Onze missie is om bij te dragen aan de verbetering van de zorgkwaliteit, waardoor het welzijn van de cliënten voorop staat. We bouwen graag duurzame relaties op met onze klanten, waarin we luisteren, samenwerken en maatwerkoplossingen bieden die passen bij hun specifieke behoeften. Samen maken we een verschil en dragen we bij aan een betere zorgervaring voor iedereen.

Vertrouw op Bureau De Bok voor betrokkenheid, ervaring en expertise - samen zetten we stappen richting een stralende toekomst in de zorg.